Οι Υπηρεσίες μας

Τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ είναι μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε γρήγορα, αξιόπιστα και κυρίως οικονομικά οποιαδήποτε εξωτερική εργασία θέλετε...

Όλες οι Υπηρεσίες

Σχετικά με Εμάς

Θελήματα

Την περίοδο αυτή η καθημερινότητα έχει δυσκολέψει αρκετά, οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας παλεύουν να διαχειριστούν και να οργανώσουν τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, το αδιάκοπο τρέξιμο από τη μια δουλειά στην άλλη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ελεύθερο χρόνο, η ποιότητα της ζωής μας ολοένα και φθίνει.

Για αυτό και την περίοδο αυτή είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να έχετε ένα στήριγμα δίπλα σας κι εμείς σας το διαθέτουμε. Τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ στελεχώνονται από ανθρώπους εμπιστοσύνης, με πολυετή εμπειρία που σκοπό έχουμε να σας προσφέρουμε υπεύθυνα οτιδήποτε χρειάζεστε, να γίνουμε δηλαδή «ο άνθρωπός σας».

200
 +

ΠΕΛΑΤΕΣ

467
 +

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ

2500
 +

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ;

Τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ είναι μια υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε γρήγορα, αξιόπιστα και κυρίως οικονομικά οποιαδήποτε εξωτερική εργασία θέλετε, χωρίς να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, προσωπικό κόπο και χωρίς στερηθείτε την άνεση του χώρου σας.

Γιατί συμφέρει να χρησιμοποιήσω τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ;

Για να πληρώσετε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα ή Δ.Ε.Κ.Ο. χρειάζεστε τουλάχιστον 30 λεπτά από τον χρόνο σας, εισιτήριο για Μ.Μ.Μ και κόπο ή βενζίνη και επιπλέον χρόνο για να βρείτε θέση στάθμευσης, ταλαιπωρία από αναμονή σε ουρές και ενδεχομένως δυσκολία από ακατάλληλες καιρικές συνθήκες. Με τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ η εργασία αυτή θα σας στοιχίσει μόνο 3 €, με  μηδενική ταλαιπωρία και διάθεση χρόνου.

Τι πρέπει να κάνω;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 2104283555 και να ενημερωθείτε για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει από έναν από τους συνεργάτες μας. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αφήσετε πάνω μας.

Αίτημα Επικοινωνίας

Επιθυμείτε να σας καλέσουμε για να μιλήσετε με κάποιο μέλος της ομάδας μας? Έχετε ερωτήσεις για τις υπηρεσίες μας? Στείλτε μας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 1. Οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης θα πρέπει να εκδώσουν προσωποποιημένη ATH.ENA Card είτε μέσω διαδικτύου είτε στα Σημεία Έκδοσης Προσωποποιημένης ATH.ENA Card

Η ATH.ENA Card που θα εκδοθεί στο όνομά σας, θα επιτρέπει την δωρεάν μετακίνησή σας καθ’ όλη την χρονική περίοδο που διαρκεί το δικαίωμά σας στην δωρεάν μετακίνηση.

 1. Οι μετακινούμενοι δωρεάν άνεργοικαι ΑμεΑπρέπει κατόπιν να πιστοποιήσουν την κάρτα τους μέσω ΗΔΙΚΑ. Αυτό γίνεται με τον παρακάτω τρόπο.
 • Μπαίνουμε στην εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ https://www.idika.gr/athenacard/ με τους κωδικούς Taxisnet
 • Συμπληρώνουμε το ΑΦΜ και ΑΜΚΑ
 • Πατάμε κλικ στην επιλογή –Δημιουργία Νέας Κάρτας– και συμπληρώνετε το 16ψήφιο αριθμότης προσωποποιημένης  Card
 • Κάνουμε επαλήθευση της κάρτας συμπληρώνοντας το 8ψήφιο PIN που είχαμε χρησιμοποιήσει για την έκδοση της κάρτας
 • Επιλέγουμε την κατηγορία δωρεάν κομίστρου ανάμεσα σε Ανέργωνκαι Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ)
 • Δηλώνουμε τη συγκατάθεσή μας για την ενεργοποίησητης κάρτας.
 • Εμφανίζεται μήνυμα πως η κάρτα σας είναι έτοιμη.
 • Φόρτιση της κάρτας στα αυτόματα μηχανήματα(στην αρχική οθόνη επιλέγουμε Επιδότηση.Τοποθετούμε κατακόρυφα την προσωποποιημένη ATH.ENA Card στην υποδοχή που βρίσκεται στο κάτω αριστερά μέρος της πρόσοψης του ΑΜΕΚ.Η συσκευή αναγνωρίζει αυτόματα, εάν η συγκεκριμένη κάρτα δικαιούται επιδότησης και στην περίπτωση αυτή, επιλέγουμε το «ΟΚ» για να ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης της κάρτας του.                            

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ:

 1. Όσο διαρκεί η φόρτιση του κομίστρου δεν πρέπει να αφαιρεθεί η κάρτα από την υποδοχή. Με το πέρας της διαδικασίας, αφαιρούμε την κάρτα από την υποδοχή και παραλαμβάνουμε την απόδειξη από τη θύρα εξόδου. Η κάρτα έχει φορτιστεί με το δωρεάν κόμιστρο και είναι έτοιμη προς χρήση.
 1. Η φόρτιση της κάρτας με τον παραπάνω τρόπο θα πρέπει να γίνεται για μεν τους άνεργους κάθε μήνα ενώ η ανακοίνωση για τα ΑμεΑ είναι ότι θα γίνεται μια φορά το χρόνο και οι συνοδοί θα διέρχονται με την ίδια κάρτα.
 1. Οι δικαιούχοι δωρεάν μετακίνησης(άνεργοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) θα συνεχίσουν να μετακινούνται όπως και σήμεραμέχρις ότου εκδώσουν προσωποποιημένες κάρτες. ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Τι Κερδίζετε για την Επιχείρηση σας;

καθημερινές εξυπηρετήσεις 

Έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ο οποίος σας καλύπτει γρήγορα, υπεύθυνα και οικονομικά όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του χρόνου.

εξωτερικές εργασίες 

Δεν επιβαρύνετε την επιχείρησή σας με ασφαλιστικές εισφορές, δώρα, επιδόματα, αποζημιώσεις που θα οφείλατε να καλύψετε προσλαμβάνοντας έναν επιπλέον υπάλληλο.

εξωτερικός συνεργάτης 

Μειώνετε τα έξοδα που θα είχατε για περιττές μετακινήσεις προκειμένου να πραγματοποιήσετε εξωτερικές εργασίες.

εξυπηρετήσεις 

Αξιοποιείτε τον χρόνο των υπαλλήλων σας πολύ πιο δημιουργικά για την εταιρεία σας.

Μας Εμπιστεύτηκαν

 • KFC
 • SHAPR
 • ΕΘΝΙΚΗ
 • ING
 • INTERCONTINENTAL
 • PIZZA HUT
 • PAPAGALLINO
 • MINETTA
 • ROMA PIZZA

Τελευταία Νέα

ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑμεΑ) 19 Απριλίου 2018

ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ (ΑΝΕΡΓΟΙ - ΑμεΑ)

 

Η δωρεάν μετακίνηση των άνεργων και των ΑμεΑ εξακολουθεί να ισχύει και με την

Read more

 Για εσένα που ο σκοπός σου είναι πάνω απ’ όλα! 05 Ιανουαρίου 2018

Για εσένα που ο σκοπός σου είναι πάνω απ’ όλα!

Κρύο παγωνιά βροχή μποτιλιάρισμα αέρας σκοτεινιά μουντάδα νεύρα άγχος φωνές

Read more

Το άγχος να πιαστούν οι προθεσμίες, Τέλος! 21 Δεκεμβρίου 2017

Το άγχος να πιαστούν οι προθεσμίες, Τέλος!

 

Στις 8 δεν γίνεται;

Read more

 Η 1η έρευνα έλαβε τέλος! 19 Δεκεμβρίου 2017

Η 1η έρευνα έλαβε τέλος!

Τι κοινό έχουν μια βόλτα του Αζόρ για πιπί, μια έκδοση ληξιαρχικής πράξης

Read more

Επικοινωνία
 • Φιλελλήνων 27 Πειραιάς
 • (+30) 210 42 83 555
 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.