Κρύο παγωνιά βροχή μποτιλιάρισμα αέρας σκοτεινιά μουντάδα νεύρα άγχος φωνές σκαλιά ανσασέρ ουρές ορθοστασία παρκάρισμα ξεπαρκάρισμα άσκοπες ενέργειες, (χωρίς κόμμα), κι εσύ ήρεμος, ζεστός, γαλήνιος, να απολαμβάνεις τη θαλπωρή του σπιτιού ή του γραφείου, ή να δουλεύεις απερίσπαστος, χωρίς περιττές διακοπές, ή να τριγυρνάς μέσα ή έξω με αγαπημένους, και να δράττεσαι της ευκαιρίας να κάνεις τη ζωή σου πιο… ζωή! (όλα με κόμμα, για ανάσες καθημερινότητας).

 

MPOTILIARISMA.jpgXEIMVNAS.jpg

 

Να δίνεις άδεια στους υπαλλήλους σου χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες στις εξωτερικές δουλειές σου από την απουσία τους, ή να μην έχεις καν υπαλλήλους γι’ αυτές τις δουλειές, εξοικονομώντας έτσι μισθούς και συναφή πάγια κόστη. Αλλά και ταυτόχρονα, να έχεις πάντα τη δυνατότητα να απαιτήσεις εδώ και τώρα να γίνει η δουλειά σου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να κοιμάσαι ήσυχος και με πιο γεμάτο ταμείο. 

DOYLEIA GRAFEIOY.jpgEXOIKONOMHSH.jpg

Αυτή η νέα οπτική της καθημερινότητας, μακριά από οτιδήποτε δεν οδηγεί σε χαρά και δημιουργία ή στη τόσο σημαντική προσπάθεια για καλή ή καλύτερη επιβίωση ιδιωτών ή επαγγελματιών, είναι η οπτική όλων εκείνων που χρησιμοποιούν συχνά την υπηρεσία Θελήματα για τις εξωτερικές επίπονες δουλειές και διεκπεραιώσεις. Παίρνεις ένα τηλέφωνο και οι άνθρωποι της υπηρεσίας κάνουν τα πάντα για σένα.

STOXOS.jpg

Κι εσύ… στον σκοπό σου!