Την περίοδο αυτή η καθημερινότητα έχει δυσκολέψει αρκετά, οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας παλεύουν να διαχειριστούν και να οργανώσουν τις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, το αδιάκοπο τρέξιμο από τη μια δουλειά στην άλλη δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ελεύθερο χρόνο, η ποιότητα της ζωής μας ολοένα και φθίνει.

Για αυτό και την περίοδο αυτή είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να έχετε ένα στήριγμα δίπλα σας κι εμείς σας το διαθέτουμε. Τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ στελεχώνονται από ανθρώπους εμπιστοσύνης, με πολυετή εμπειρία που σκοπό έχουν να σας προσφέρουν υπεύθυνα οτιδήποτε χρειάζεστε, να γίνουν δηλαδή « το δεξί σας χέρι».

Τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ είναι μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε γρήγορα, αξιόπιστα και κυρίως οικονομικά οποιαδήποτε εξωτερική εργασία θέλετε, χωρίς να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, προσωπικό κόπο και χωρίς στερηθείτε την άνεση του χώρου σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον χρόνο, τον κόπο και τα χρήματα που χρειάζεστε για να κάνετε μόνοι σας μια εξωτερική δουλειά! Εμείς το κάναμε ήδη για σας…

            Για να πληρώσετε έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα ή Δ.Ε.Κ.Ο. χρειάζεστε τουλάχιστον 30 λεπτά από τον χρόνο σας, εισιτήριο για Μ.Μ.Μ και κόπο ή βενζίνη και επιπλέον χρόνο για να βρείτε θέση στάθμευσης, ταλαιπωρία από αναμονή σε ουρές και ενδεχομένως δυσκολία από ακατάλληλες καιρικές συνθήκες. Με τα ΘΕΛΗΜΑΤΑ η εργασία αυτή θα σας στοιχίσει μόνο 3 €, με μηδενική ταλαιπωρία και διάθεση χρόνου.

Εμείς, στα ΘΕΛΗΜΑΤΑ, σας προσφέρουμε αυτό που μπορεί να σας φαντάζει πολυτέλεια. Αυτό που οι συνθήκες ζωής σας στερούν. Περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ηρεμία, άνεση και λιγότερη ταλαιπωρία, κούραση, πίεση!

Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στόχος μας είναι να είμαστε και να παραμένουμε δίπλα σας!!!

Πάνος Σπανούδης & Συνεργάτες